Doe mee met de DEEN actie en steun je club

  • 9 september 2015

Vanaf 5 september 2015 gaat de DEEN Jeugdsponsor Actie weer van start! Supermarkt DEEN organiseert deze actie reeds voor de 12e keer. Een actie waarbij veel geld te verdienen valt voor de (sport)verenigingen. Zowel in Swifterbant als in Dronten zijn vier clubs geselecteerd, (t.w. Deen Swifterban:t Muziekver. Amor Musae, Budo Ryu Kenshin, Swift’64 voetbal, Swift’64 gymnastiek. Deen Dronten: Shoganai, ASVD Korftbal, Buitensport ver. Polderland, MHC Flevoland).

Shoganai Judo Dronten is wederom in de gelegenheid gesteld om deel te nemen. Daar zijn wij heel blij mee, want in 2010 en in 2012 mochten wij resp. € 942,63 en € 913,32 als sponsorbedrag in ontvangst nemen.

Het is misschien even omschakelen van uw huidige inkoop patroon, maar wij willen graag aan iedereen vragen om juist nu de boodschappen te doen bij Supermarkt DEEN in Dronten en uw sponsormunt in de buis van Shoganai te stoppen.

De concurrentie is groot, maar met z’n allen (incl. familie en vrienden) kunnen we de judoclub promoten en zorgen voor extra inkomsten!

Het sponsorbedrag zal worden besteed aan judo-activiteiten en/of een nieuwe dojo. U doet toch ook mee? Wij rekenen op u!

Hoe werkt de actie?

Gedurende 6 weken ontvangt u bij iedere €15,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een actiekaart met een sponsormunt. Met de actiekaart ontvangt u hoge kortingen op A-merken. De sponsormunt is bestemd voor uw favoriete vereniging of het Jeugdsportfonds. Hoe meer munten de vereniging verzamelt, hoe hoger het sponsorbedrag dat zij ontvangen van DEEN. DEEN steunt met het Jeugdsportfonds kansarme kinderen die de middelen niet hebben om te kunnen sporten.

  • U krijgt bij iedere €15,- aan boodschappen én bij actieproducten een actiekaart voorzien van een sponsormunt. Aan de binnenzijde van de actiekaart staat welk voordeel u heeft gewonnen.
  • In elk filiaal staan kokers voor 4 lokale verenigingen en de laatste koker is gereserveerd voor het Jeugdsportfonds.
  • De munten worden door de klanten in de koker gestopt van de vereniging die zij willen steunen, of het Jeugdsportfonds.
  • De munten kunnen t/m 17 oktober 2015 worden ingeleverd. De actiekaarten met korting zijn t/m 31 oktober 2015 inwisselbaar in de winkel.

JEUGDSPORTFONDS

Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien 423.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Ca. 150.000 kinderen uit deze groep participeren helemaal niet. Omdat in deze gezinnen sporten niet bovenaan het lijstje staat bij het verdelen van het inkomende geld, lopen hun kinderen allerlei kansen mis die voor andere leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Terwijl sporten juist een heerlijke manier is om je energie kwijt te raken. Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Wilt u meer weten over het Jeugdsportfonds? Kijk dan op www.jeugdsportfonds.nl.