Wedstrijden

Je kunt je inschrijven voor een wedstrijd via martensdekroon@kpnmail.nl 
Hierin vermeld je je naam, gewicht, kleur band en voor welke wedstrijd je je in wilt schrijven.

Harry Martens werkt nauw samen met de andere judoleraren en is een belangrijke schakel tussen judoleraren/penningmeester van Shoganai en de toernooi organisatoren.

Meedoen aan wedstrijden is leuk, wordt door de leraren aanbevolen, maar is zeker niet verplicht. Alleen recreatief judo blijft altijd mogelijk, maar juist de wedstrijden maken het spannender en geven de judoka veel praktijkervaring en het is ook heel leerzaam.

Wedstrijden zijn er in vele niveaus: van 100 puntencompetitie (in eigen dojo) en opstap toernooien voor beginners tot regionale en (inter)nationale wedstrijden voor de ervaren wedstrijdjudoka’s.

Via de wedstrijdagenda (website), per e-mail en de judoleraar wordt de judoka op de hoogte gehouden over judowedstrijden die voor hem/haar geschikt zijn. Als judoka kun je aangeven hoe vaak je aan wedstrijden mee wilt doen. Ook selecteert de trainer voor de judoka’s (o.a. uit de wedstrijdgroep) passende wedstrijden. Hierover ontvangt de judoka een e-mail. Als een judoka niet mee wil of kan doen moet hij/zij zich vóór een bepaalde datum afmelden.

Door omstandigheden kan het zijn dat de judoka niet meer aan een wedstrijd kan meedoen waarvoor hij/zij is ingeschreven (en is betaald). Afmelding moet zo snel mogelijk via e-mail martensdekroon@kpnmail.nl (en binnen de afmeld termijn, zie agenda) doorgegeven worden aan. Wie zich te laat afmeld kan het inschrijfgeld niet meer terugkrijgen (dit is dan al aan de organiserende instantie betaald).

Voor elke deelname aan een toernooi of wedstrijd moet inschrijfgeld betaald worden. De hoogte van het inschrijfgeld staat vermeld op de wedstrijdagenda of is op te vragen bij Harry Martens. Shoganai zorgt dat het geld tijdig bij de organiserende judoclub terecht komt. Pas als de betaling rond is kan de judoka meedoen.

De betalingen van het wedstrijdinschrijfgeld worden verricht via een machtiging middels het incasso systeem. Voor vragen neem contact op met de penningmeester.

Van de judoka wordt verwacht:
* dat hij/zij zelf zorg draagt voor het vervoer van en naar de wedstrijd. Vaak is het samen rijden met andere deelnemers te regelen.
* Zorg dat het gewicht regelmatig wordt gecontroleerd en geef dat door aan Harry Martens.
* Reageer binnen de gestelde periode op e-mails (geen reactie betekent meedoen met het toernooi).
* Geef direct contact- adreswijzigingen door aan info@shoganai.nl