Supermarkt Vomar campagne: “Club is Koning Verdubbelaar”.

  • 19 september 2023

Naast de RABOBANK Club actie kunnen wij ook meedingen met de Club is Koning Verdubbelaar campagne van Vomar. Deze beide opbrengsten zullen worden meegenomen in de begroting van ons 1e lustrum van Flevoland Open toernooi op 29 juni 2024!!

Nadat supermarkt keten Vomar in Dronten is gevestigd hebben wij ons aangemeld bij de “Club is Koning” actie. Via deze knallende actie bieden zij verenigingen de kans om de clubkas te spekken!
 Dit gebeurt gedurende het hele jaar, maar ook via de nu actuele campagne “Club is Koning Verdubbelaar”.

Club is Koning Verdubbelaar is een tijdelijke campagne waarmee clubs kans maken op het verdubbelen van hun gespaarde Club is Koning-jaarbedrag. Iedere club die al meedoet met Club is Koning doet automatisch mee aan Club is Koning Verdubbelaar. Vomar-klanten ontvangen bij iedere €15,- een gratis clubmunt en daarmee kunnen ze stemmen op de club.

Doe boodschappen bij Vomar en help onze club naar de Verdubbelaar!
Tot en met zaterdag 7 oktober ontvang je bij iedere €15,- aan boodschappen een gratis clubmunt. Hiermee kun je uiterlijk zondag 15 oktober via de Vomar-app of via vomar.nl/clubmunt een stem uitbrengen op onze club. Met iedere stem help jij ons dichter naar de eerste prijs: het verdubbelen van ons gespaarde Club is Koning-jaarbedrag!

Meedoen is heel simpel: download de Vomar-app en maak een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Koppel deze aan de club met onze unieke clubcode: SHDR2021 en scan je kaart altijd bij je boodschappen. Zo spaar je automatisch mee!

Alvast heel hartelijk dank en we houden jullie op de hoogte!