Rabobank ClubSupport actie – STEM NU -het kan t/m 26 september

  • 15 september 2023

Shoganai Judo Dronten heeft zich, evenals als voorgaande jaren, ook nu aangemeld bij de Rabobank ClubSupport.
De Rabobank Flevoland stelt als doel om maatschappelijke ondersteuning te verlenen aan sport- en culturele clubs in de provincie. Een prachtig initiatief wat onze club een financiële bijdrage kan opleveren.
De opbrengst willen wij ten goede laten komen aan het eerste lustrum van het Open Flevoland toernooi, dat gepland staat op 29 juni 2024.

Het zijn de leden van de Rabobank die via stemmen bepalen welke vereniging vanuit de ClubSupport worden ondersteund en voor welk bedrag.

Wat moet u doen?
Heeft u een rekening bij de Rabobank Flevoland en bent u tevens lid, dan kunt u nu uw stem uitbrengen, ga naar https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport  Stemmen kan nog t/m 26 september 2023. Elke stem telt.

Heeft u een rekening bij de Rabobank Flevoland, maar bent niet lid dan verzoeken wij u om ten behoeve van deze jaarlijks terugkerende actie, alsnog lid te worden. Het lidmaatschap is gratis! Maak van de gelegenheid gebruik en zorg voor een groot succes! Zie: https://www.rabobank.nl/leden

U heeft zélf geen rekening bij de Rabobank Flevoland, maar uw partner, kinderen, familie, vrienden, collega’s wél dan is het belangrijk dat u hen aanspoort tot bovengenoemde handelingen. Hoe groter het netwerk, hoe meer resultaat.

HELP MEE, KOM IN ACTIE – MET JULLIE INZET IS HET MOGELIJK EXTRA INKOMSTEN TE GENEREREN – GOED VOOR DE CLUB, GOED VOOR ALLEN.