Start Cursus valbreken voor sporters in het algemeen

  • 20 september 2017
Sinds de opening van onze nieuwe dojo aan de Jupiterweg in Dronten gaat het de stichting Shoganai Judo Dronten voor de wind. Doordat wij op de nieuwe locatie meer ruimte hebben om het lesaanbod uit te breiden zijn wij als bestuur na gaan denken over wat er binnen onze club aan mogelijkheden zijn om dit te realiseren. Als judoclub willen wij namelijk graag iedere sporter mee laten profiteren van de vaardigheden die het judo in brede zin kan bieden. Vervolgens is het idee ontstaan om een valbreekcursus op te zetten voor mensen die fanatiek aan sport doen en/of een actief leven leiden. Samen met onze technische commissie en de judoleraren hebben wij een fantastische nieuwe cursus ontwikkeld die voor iedereen in de regio en daarbuiten een enorme toevoeging aan zijn of haar eigen favoriete sport kan zijn.
Bijgevoegd het volledige persbericht en de originele flyer welke wij hebben ontworpen en hebben laten afdrukken ter illustratie bij het persbericht.

Inhoud persbericht:

Auw! 

Was je net lekker bezig…direct zo na de vakantie en gelijk fanatiek begonnen om jezelf weer een beetje in shape te krijgen, loop je tijdens het bedrijven van jouw favoriete sport een blessure op.
Herkenbaar? voor veel sporters betekend het oplopen van een blessure het einde van de pret en worden zij geconfronteerd met de frustratie om te herstellen en teruggeworpen om het geduld op te brengen om dit op de juiste manier te doen. ‘Hoort er bij’, horen we jullie zeggen maar je kunt de kans dat je een blessure als gevolg van valpartijen, verkeerde technieken of ongelukkige bewegingen oploopt wel degelijk beperken: volg een cursus valbreken bij Shoganai Judo Dronten!
Leer in tien lessen op een veilige manier valbreken. Onder deskundige begeleiding van een gediplomeerde judoleraar leer je verschillende valbreektechnieken op een zachte mat. Ook wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van het evenwicht en balans houden.
Hoe hoger je zit, hoe harder je valt dus voor alle wielrenners en ruiters is deze cursus een ‘must have’ aan vaardigheden om te leren. Of je nu op voetbal zit, aan freerunning doet of regelmatig graag op je skateboard staat in de halfpipe, deze cursus wil je gewoon volgen want goed vallen kun je leren.  De cursus is geschikt voor alle leeftijden en wordt gegeven in onze dojo aan de Jupiterweg 20 in Dronten.
Begin het sportseizoen slim en verstandig, leer vallen in plaats van terugvallen in prestaties. See you there!
Team Shoganai Judo Dronten