Toernooien jeugd: 100 puntencompetitie vrijdag 20.10 en ABK Swifterbant zaterdag 11.11 – Schrijf je in!

  • 20 september 2017

Beste Judoka’s,

Vrijdag 20 Oktober 2017 wordt de welbekende 100 punten competitie voor het eerst georganiseerd in de nieuwe dojo van Shoganai. De 100 punten competitie is een leuk toernooi voor alle Shoganai judoka’s tot
12 jaar!

Judoka’s zonder wedstrijdervaring kunnen kennis maken met het wedstrijd element in de judo sport en de judoka’s die al wat wedstrijd ervaring hebben kunnen lekker met elkaar gaan judoën om zoveel mogelijk punten te scoren.

Bij de 100 punten competitie kun je prijzen winnen door 100 punten te halen. Per judo partij kun je maximaal 10 punten halen. Bij elke 100 punten krijg je een andere prijs, dus na de 100 punten prijs komt de 200 punten enzovoorts.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de 100 punten competitie? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Daniël Wassenaar! Bij het aanmelden graag naam, geboortedatum, gewicht en de kleur band vermelden in de mail, zodat wij zo eerlijk mogelijk poules kunnen maken. De kosten om deel te nemen zijn 5 Euro per judoka en worden door onze penningmeester later geïnd.

 Mail Daniël Wassenaar: dwassenaar@solcon.nl
Datum: Vrijdag 20 Oktober a.s.
Locatie: Jupiterweg 20
(Tijdsindeling volgt later).

ABK toernooi te Swifterbant:
Het ABK toernooi op zaterdag 11 november a.s. zal worden georganiseerd door Budo Ryu Kenshin te Swifterbant. Het ABK-toernooi is bedoeld voor judoka’s tot 15 jaar en tot en met groene band. Het toernooi begint ’s morgens om 9.00 uur. Exacte tijden worden minimaal 1 week voor het toernooi bekend gemaakt.
Inschrijven kan via mail aan Harry Martens, martenskroon@solcon.nl
Let op: Sluitingsdatum reeds op 11 oktober 2017.