Extra trainingen en Randori training 24/25 september a.s.

  • 12 september 2022

Zaterdag 3 september j.l. hebben de gebroeders van Mourik hard getraind in Nijmegen op de internationale trainingsdag en vandaag hebben Florian, Ginato, Gifairo, Bram, Koen, Geurt, Daniël de J, Gossee, Noud, Dylano o.l.v. Angela, Rogier, Gershon & Harry hard getraind in Antwerpen waar ze les kregen van Olympisch Kampioen Fabio Basile (zie foto’s hieronder).

En op zaterdag 10 september j.l. hebben Koen, Jayden en Ginato heel veel en hard getraind in Papendal. Ze kregen ook nog les van een paar bekende wedstrijdjudoka’s en ik hoop dat ze ons deze week het een en ander kunnen vertellen over hun nieuwe Judo technieken.

Op 18 september a.s. hebben we het eerste toernooi bij Judo Yushi in Nieuw Vennep; het tijdschema is al rondgestuurd. We hebben nog 1 plekje over; wie wil er nog meedoen?

Voor zaterdag 24 september hebben wij 50 judoka’s voor de Randori judodag. Die gaan we verdelen over 2 groepen; de jongste judoka’s judoën in onze dojo in Dronten en de ouderen gaan naar de dojo van BRK in Swifterbant. Er zijn dan 2 verschillende clinics op 24 sept (8.30 – 10.00 en 10.30 – 12.00 uur) en daarna nog een BBQ/lunch bij de dojo tot ca. 14.00 uur.  Bijdrage voor dit event is 10 euro.

Op zondag 25 sept is er op dezelfde plek in Swifterbant randori competitie. Hiervoor staan momenteel 25 judoka’s ingeschreven.  

(zat. 10 september, Papendal).