Let op – Diverse Notities

  • 11 november 2019

Maandag 11 november 2019
Op veel plekken in Nederland gaan kinderen vandaag zingend langs de deuren om snoep op te halen. Ze vieren het feest Sint Maarten. In ruil voor een liedje krijgen ze snoep.
Uit een onderzoek van het Jeugdjournaal blijkt dat 3 van de 10 kinderen Sint Maarten vieren. De meeste kinderen vieren het dus niet.
En ook Shoganai laat de judolessen niet verstek gaan ! DE JUDOLESSEN GAAN GEWOON DOOR.

 

Zaterdag 23 november ABK, Swifterbant – Tijdsindeling:
Zaterdag 23 nov wordt door Budo Ryu Kenshin het ABK toernooi georganiseerd in Swifterbant, sporthal aan de Noordhoren naast het Zwembad.
Warming om 8.45 uur maken; Christiaan en Lieke van Dravik, Daymon van Giffen, Vivienne en Florian Huisman, Jorn Wetering, Krijn Arkenbout, Matthijs de Haan, Phileine van Hal, Sill Kramer, Timo de Haan, Sherayno Gedi Willems en Ryu Kloosterman.
Om 10.15 warming up maken: Britt Drent, Djordy Schuurmans, Jayden Duyzer, Levi Hofman, Luuk de Boer en Nick Tillema.
Om 12.15 warming up maken: Ayden Tomassouw en Sven Duyzer.

 

Vrijdag 20 december 2019, 100 puntencompetitie c.q. JBN Randori competitie, eigen dojo Dronten
Inschrijvingen en nadere informatie via martenskroon@solcon.nl
Aanmelden vóór 13 december a.s. Behalve judoka’s van de eigen club zijn ook clubs uit Biddinghuizen, Swifterbant en Lelystad uitgenodigd. Er worden poules gemaakt van 5-6 deelnemers, zoveel mogelijk van gelijk niveau.

 

Actie: Zon 7 Helpt je contributie betalen
Graag attenteren wij jullie op een nieuwe actie. Overweegt u zonnepanelen te installeren – een mooie regeling wordt u aangeboden. De banner “Zon 7 Helpt je contributie betalen” hangt reeds in de dojo. In uw e-mailbox is de folder met meer informatie terug te vinden. Folders zijn ook aanwezig in de dojo.
Namens, Gerben de Waal,
voorzitter Shoganai Judo Dronten.