Prijzen bij 100 punten en in Antwerpen

  • 26 februari 2018

Of je nu klein of groot bent, er heerst altijd blijdschap bij het behalen van prijzen. Dit weekend waren de blijde gezichten te vinden in onze dojo en in Antwerpen.

Op vrijdagavond werd voor de 62ste maal de 100 puntencompetitie georganiseerd in de dojo. Ondanks de uittocht van de voorjaarsvakantie en of griepgolf was de opkomst prima. Veel nieuwe judoka’s stonden voor het eerst op de wedstrijdmat! De eerste punten staan op de kaart. Anderen hebben al het één en ander bij elkaar gesprokkeld en konden de 100 punten prijs in ontvangst nemen: Lieke van Dravik, Livia den Hoet, Kian Scholder en Huib Schoon. De 200 puntenprijs ging naar Kian Poortvliet en Arjan Varisli.

  Kian Scholder en Livia den Hoet

 Levi Hofman behaalde mooie punten op zijn eerste toernooitje.

 en ook Huib Schoon is blij met de 100 puntenprijs!

In Antwerpen streden de -18 en +18 judoka’s in een iets grotere hal (6 wedstrijdmatten) voor een prijs!

In de -18 veroverden Ruben van Mourik en Francisco v/d Steen het zilver. Elvin van Aken en Kaesey Milton wonnen het brons.  Van de +18 stonden op het podium: Paula Borgonje (zilver) Thomas van Mourik, Stefan Sulkers, Caitlin Heerikhuisen (brons).
Joia Hiemstra, Séun Steenken en Erik Veldman stonden tegenover sterkere tegenstanders en gingen zonder een prijs huiswaarts (maar toch altijd een ervaring rijker!). Een in januari opgelopen blessure was vroegtijdig de grote spelbreker voor Arthur Heeres. Hij moest reeds na de eerste wedstrijd de strijd staken.