OFK Clubprijs voor Shoganai judoka’s

  • 24 april 2016

Met 40 judoka’s gingen we naar Lelystad voor de Open Flevolandse Kampioenschappen en met een hele grote beker kwamen we terug!!!

Foto 23-04-16 16 53 36

Harry had Derrick, Thomas, Rocco, Laura, Roy, Max, Arthur, Fabian, Ralph en Kaesey genomineerd voor de clubprijs en ze haalden zo veel punten binnen dat wij de clubprijs wonnen! Bedankt voor jullie inzet judoka’s! Totaal haalden we acht eerste prijzen; Derrick Oosting, Thomas van Mourik, Rocco en Laura van Rooij, Roy de Putter, Max Tillema, Erik Veldman en Milan Kemme.
Het zilver was voor Arthur Heeres, Fabian Feliciano Rebelo, Ralph Steijn, Seun (the Rock) Steenken, Kars Huurman, Noa Opstal en Abe Root. Brons voor: Kaesey Milton, Aranka Sulkers, Michelle Bloemendaal, Daniël Wassenaar, Francisco van der Steen, Sanne Leurs, Jelmer van den Toorn, Naomi Hartemink en Jayden Siewe.
Er waren ook een paar vervelende blessures; Vincent van Mourik stond goed te judoën, maar kreeg het hoofd van zijn tegenstander in zijn gezicht en brak zijn jukbeen. Hij zal maandag geopereerd worden; veel sterkte Vincent! Stefan Sulkers blesseerde zich in Stiens en meester Harry viel op de elleboog van zijn tegenstander en scheurde de spier tussen zijn ribben.

In Stiens werd Maarten Pol tweede en Stefan Sulkers derde op de Friese Masters.

Kayleigh Heerikhuisen reisden met haar vader Bart naar Speyer (Duitsland) voor een internationaal G-judo toernooi. Ze hebben een “voor herhaling vatbaar” weekend gehad en keerden terug met een Urkunde en een gouden medaille. 

13100748_898585550240895_5205278800612513327_n