Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe dojo, maar nog even wachten!!

  • 19 april 2017

Op de feestavond van 4 februari j.l., na het Noord-Oost toernooi Slagharen, is aan velen reeds mondeling gecommuniceerd dat Shoganai het aanbod van de gemeente Dronten om het (oude schoolgebouw) ‘Het Kompas’ aan de Jupiterweg te betrekken heeft geaccepteerd.

Het huidige pand, wat een semipermanent gebouw is, zal na bijna twintig jaar worden gesloopt. Vele judoka’s zullen waarschijnlijk met enige weemoed afscheid gaan nemen van ons karakteristieke dojo!
Maar we krijgen er wat moois voor terug…!

Met vrijwilligers zijn wij nu ruim twee weken druk doende om het school-gebouw aan de Jupiterweg 20 om te toveren in een prachtig nieuwe dojo!

Naar het er nu naar uitziet zal het schilder- en timmerwerk nog enige tijd in beslag nemen. Het streven is om alles vóór 1 juni a.s. klaar te hebben.

Wij houden jullie uiteraard via de mail (en website) op de hoogte van de definitieve datum waarop de lessen op de nieuwe locatie zullen gaan aanvangen. Tot die tijd zijn de judotrainingen nog aan de Vierlander.

Op dinsdag 9 mei a.s. zal de Sponsorloop in ieder geval worden georganiseerd rondom de nieuwe dojo. Dan kunnen jullie alvast naar binnen gluren!

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen via info@shoganai.nl

Het bestuur
Shoganai Judo Dronten