Zomervakantie! Reminder: Raboclubkas Support 2019

  • 14 juli 2019

De zomervakantie is begonnen!
Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe – lekker relaxen!
Maar wie staat te poppelen: Maandag 26 augustus a.s. gaan de deuren weer open en starten wij het nieuwe judo seizoen. Tot dan.

Out of mind – Out of sight..?
Even geen judo lessen, maar hopelijk draag je de club nog een warm hart toe! Vorige week heeft iedereen een mail ontvangen met betrekking tot de Rabo Clubkas Support. In september mogen leden van de Rabobank Flevoland hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen!
Meld je nu aan (vóór 1 augustus!) als lid van de Rabobank (kosteloos).

Hieronder nogmaals de brief:

De Rabobank ClubSupport.

Shoganai Judo Dronten heeft zich ook dit jaar aangemeld bij de Rabobank ClubSupport. 

De Rabobank Flevoland stelt als doel om maatschappelijke ondersteuning te verlenen aan sport- en culturele clubs in de provincie; € 65.000 is beschikbaar gesteld. Een prachtig initiatief wat onze club een financiële bijdrage kan opleveren. De opbrengst willen wij graag besteden aan reparatie c.q. vervanging van de vier dikke valmatten.

Er geldt echter één belangrijke regel om dit succesvol te maken: iedereen (met een Rabo rekening) die wil en kan stemmen in de maand  september moet lid zijn van de Rabobank. Het Rabobank lid worden is kosteloos, maar hierdoor kan je (ieder jaar) tijdens de actie wél vijf maal je stem uitbrengen. Maximaal twee stemmen per club/vereniging. Uw stem is geld waard, c.q. € 4,85. Vorig jaar mochten wij € 285,41 ontvangen, in het eerste jaar in 2016 was het € 345,55.

Zo’n 36 % van onze leden heeft een Rabo rekening, maar elk Shoganailid kan deze actie onder de aandacht brengen bij familie en vrienden die wél bij Rabobank Flevoland (dus niet in bijvoorbeeld in Groningen) een rekening heeft. Zegt het voort in de vakantie, bij de b.b.q.!!

Meer lezen over de actie: https://www.rabo-clubsupport.nl/flevoland/over-rabo-clubsupport

Lid worden, klik op onderstaande link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

De stemperiode loopt van 27 september t/m 11 oktober 2019. Leden krijgen een stemkaart toegestuurd. Neem eventueel tijdig contact op met de bank.

Help mee ons doel te bereiken! Wordt snel Rabobank lid (vóór 1 augustus) en Stem op Shoganai Judo Dronten!

Heb je vragen, mail gerust, info@shoganai.nl