Rabobank ClubSupport actie: doe mee, word lid en breng je stem uit van 5 t/m 25 oktober a.s.

  • 10 september 2020

Shoganai Judo Dronten heeft zich ingeschreven en wij kunnen evenals voorgaande jaren weer meedoen.

De Rabobank wil, nu meer dan ooit, door het verenigingsleven te ondersteunen een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving. De Rabobank Flevoland heeft voor de ClubSupport een groot bedrag beschikbaar gesteld.

Het zijn de leden van de Rabobank die via stemmen bepalen welke vereniging vanuit de ClubSupport worden ondersteund en voor welk bedrag.

Wat moet u doen?

  • Heeft u een rekening bij de Rabobank Flevoland en bent u tevens lid, dan ontvangt u begin oktober van de Rabobank een stemkaart met een code. Uw kunt uw stem uitbrengen van 5 oktober t/m 25 oktober 2020.
  • Heeft u een rekening bij de Rabobank Flevoland, maar bent niet lid dan verzoeken wij u om ten behoeve van deze (jaarlijks terugkerende) actie, vóór 20 september 2020 lid te worden.
    Het lidmaatschap is gratis. Zie: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/
  • U heeft zélf geen rekening bij de Rabobank Flevoland, maar uw partner, kinderen, familie, vrienden, collega’s wél dan is het belangrijk dat u hen aanspoort tot bovengenoemde handelingen. Hoe groter het netwerk, hoe meer resultaat.

HELP MEE, KOM IN ACTIE – MET JULLIE INZET IS HET MOGELIJK EXTRA INKOMSTEN TE GENEREREN – GOED VOOR DE CLUB, GOED VOOR ALLEN.