KOM IN ACTIE voor de nieuwe Dojo – RaboFlevoland Clubkas Campagne

  • 27 oktober 2016

Beste ouders, judoka’s en familieleden,

Het bestuur van Shoganai Judo Dronten is druk bezig met een belangrijke uitdaging, namelijk het realiseren van een nieuwe dojo (judo trainingzaal).
De reden hiervan is dat de Gemeente Dronten het huurcontract aan de Vierlander heeft opgezegd.
Om dit doel te bereiken is veel geld nodig. Gelukkig zijn er om te beginnen initiatieven waarvoor u niet direct zelf uw portemonnee hoeft te trekken, maar wel in actie dient te komen. De Deen Jeugdsponsor actie, die loopt tot 31 oktober a.s., is daar één van. (Dus denk erom deze week nog munten vergaren bij DEEN).

De Rabobank wil eveneens door het verenigingsleven te ondersteunen een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving. De Rabobank Flevoland heeft voor de Clubkas Campagne een totaal van € 40.000,00 beschikbaar gesteld. Shoganai heeft zich voor deze actie aangemeld en hoopt via uw inzet extra geld te genereren.

Het zijn de leden van de Rabobank die via stemmen bepalen welke vereniging vanuit de Clubkas Campagne worden ondersteund en voor welk bedrag.

Wat moet u doen?

  • Heeft u een rekening bij de Rabobank en bent u tevens lid, dan ontvangt u begin november van de Rabobank een stemkaart met een code. Uw kunt uw stem uitbrengen van 22 november t/m 5 december 2016.

  • Heeft u wél een rekening bij de Rabobank, maar bent niet lid dan verzoeken wij u om ten behoeve van deze actie vóór 16 november 2016 lid te worden. Lidmaatschap is gratis. Zie: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

  • U heeft zélf geen rekening bij de Rabobank, maar uw partner, kinderen, familie, vrienden, collega’s wél dan is het belangrijk dat u hen aanspoort tot bovengenoemde handelingen. Hoe groter het netwerk, hoe meer resultaat.

    HELP MEE, KOM IN ACTIE, HET IS ZO BELANGRIJK DAT WIJ ALLEMAAL EEN STEENTJE BIJDRAGEN TOT DE REALISATIE VAN DE NIEUWE SHOGANAI DOJO.
    De RaboFlevoland Clubkas Campagne kan een hoop extra geld opleveren voor de trainingszaal voor uw kind en u zelf!

Heeft u vragen, mail gerust info@shoganai.nl 

Het Bestuur,
Shoganai Judo Dronten

 Judo School

https://events.rabobank.com/flevoland/clubkascampagne/

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?

De leden van Rabobank Flevoland mogen via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van onze winst verdelen over verenigingen en stichtingen in ons werkgebied. Elk lid krijgt de mogelijkheid een vijftal stemmen te verdelen onder de organisaties die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting. Op deze manier wil Rabobank Flevoland bijdragen aan het verenigingsleven, een belangrijk onderdeel van een vitale samenleving. De Rabobank Clubkas Campagne komt voor een groot aantal verenigingen en stichtingen in de plaats van sponsoring en donaties.

Rabo Clubkas 2016: zo werkt het

In 2016 is er vanuit onze winst een bedrag van 40.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. In de stemperiode van 22 november tot en met 4 december bepalen onze leden hoe dit bedrag wordt verdeeld. Alle leden ontvangen hiervoor in november per post een stemkaart. Met een unieke code kunnen zij vervolgens online stemmen. Ieder lid krijgt vijf stemmen, waarvan hij of zij maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mag uitbrengen. Het is overigens niet verplicht alle stemmen uit te brengen. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Tijdens de grote finale avond op woensdag 14 december (locatie nader te bepalen) maken wij bekend wie de grote winnaars zijn van de Rabobank Clubkas Campagne en hoe het geld verdeeld wordt onder alle deelnemende verenigingen en stichtingen.

De Clubkas Campagne wordt door diverse Rabobanken in het land georganiseerd. Op internet staan filmpjes van enkele resultaten: https://www.youtube.com/watch?v=mez-IHpBS0s en https://www.youtube.com/watch?v=kxSwyCcmy38
De deelnemende verenigingen en stichtingen waarop u kunt stemmen zullen t.z.t. worden gecommuniceerd onder het tabblad ‘vereningen en stichtingen’.

Twijfelt u of u lid bent?
Klant zijn bij de Rabobank betekent niet automatisch dat u ook lid bent. U kunt dit zelf nakijken in Rabobank Internetbankieren onder ‘Uw gegevens’ op de onderste regel. Of neem contact met ons op via (0320) 292 500 of door een mail te sturen naar particulieren.flevoland@rabobank.nl

Bent u nog geen lid, maar wilt u wel stemmen?
Word dan vóór 16 november 2016 lid van Rabobank Flevoland via www.rabobank.nl/flevoland Daarna kunt u uw stem uitbrengen. 

Social-mediabeeld