Goed vertegenwoordigd op Open Groningse Teamkampioenschappen

  • 22 oktober 2018

Dit weekend hebben we met vier teams deelgenomen aan de Open Groningse teamkampioenschappen, dat zeer sterk bezet was met teams uit Belgie, Duitsland en zelfs Syrie. Onze doelstelling om goede ervaringen op te doen is zeker gehaald, alle teams wonnen partijen en we hadden weer de Shoganai sfeer waar we altijd zo van kunnen genieten.
De -10 mannen wonnen 2 potten en verloren er twee met Nick Tillema, Gossee Winnubst, Carsten Bongaarts, Florian Huisman en Bram Appelhof.
De -12 mannen hadden hetzelfde resultaat met Carsten Bongaarts, Bram Wiersma, Yorben de Waal, Max Tillema en Goewan Winnubst. Roos Tillema deed mee bij het team van Thag en won een partij tegen een hele grote dame.
Aranka Sulkers, Paula Borgonje en Manouk Stienstra deden mee in het team van De Mattenkloppers en werden eerste!
Ook onze -15 mannen versloegen een team met Max Tillema, Kian Poortvliet, Ralph Steijn, Colin Dittmar en Finn Raterink. En onze senioren wonnen van De Mattenkloppers met Ruben van Mourik, Daniël Wassenaar, Thomas van Mourik, Tim Venema en Maarten Pol. Coaches; Bas Tillema en Vincent van Mourik bedankt! Carsten Bongaarts was met acht ippons de most valuable player die ook nog beide teams waarin hij speelde vermaakte en op sleeptouw nam.