Shoganai is verhuisd – vanaf maandag 8 mei a.s. alle lessen op Jupiterweg 20

  • 7 mei 2017

Onderwerp : Verhuisbericht

Beste judoka’s en ouders,

In de afgelopen weken is er zo hard gewerkt aan de nieuwe dojo dat we met trots kunnen melden dat we a.s. maandag 8 mei met de judolessen beginnen in onze nieuwe dojo aan de Jupiterweg 20 (tegen over het Ichthus College).

De tijden zijn onveranderd gebleven, dus op 8 mei beginnen we met de kleuters in de kleine dojo van 17.30 tot 18.00 uur, de wedstrijdtraining voor de -14 is van 18.00 tot 19.15 uur in de grote dojo en daarna is de wedstrijdtraining van de +14.
U leest het goed, we hebben sinds maandag de beschikking over twee afzonderlijke dojo’s welke volledig tot onze beschikking staan!.

De dames hebben uiteraard hun eigen kleedkamer welke links van de entree is gelegen. De heren moeten rechtdoor de gang in, aan het einde rechtsaf en dan eerste deur links. Het is de bedoeling dat alle judoka’s naast hun judopak, slippers (graag met naam erop) dragen. Op slippers ga je van de kleedkamer naar de dojo waar je les hebt en daar staat een slipperkast zodat je op blote voeten naar binnen kan.

Voor de ouders en andere fans hebben we de gang zo gezellig mogelijk gemaakt. Het is de bedoeling dat ouders en fans daadwerkelijk op deze plek blijven indien zij willen genieten van de prestaties van onze judoka’s. In de keuken kan er koffie, thee en water gehaald worden. Er is in de wand van de grote dojo een enorm raam gemaakt waardoor iedereen die graag wil kijken de lessen kunnen volgen. We hebben als Shoganai erg veel werk en energie gestoken in onze nieuwe locatie en verwachten dat iedereen zijn best doet om het netjes te houden. Als je iets knoeit, haal een doekje in de keuken en ruim het direct op. Het vriendelijke verzoek om jassen en andere kledingstukken zoveel mogelijk op de aanwezige kapstokjes te hangen en laat tassen en andere artikelen niet onnodig door het hele gebouw slingeren. Tevens vinden wij het belangrijk dat kleine kinderen in de gaten worden gehouden (dus niet laten spelen op de mat van bijvoorbeeld de kleine dojo of de krachttrainingsruimte op het moment dat deze ruimtes niet in gebruik zijn). Buiten op het plein spelen kan natuurlijk een leuke optie zijn om de kleintjes te vermaken terwijl broer of zus judoles heeft. Voor de judoka’s zelf gelden er een paar nieuwe regels: hou rekening met de muren, want ze zijn veel harder dan die in de oude dojo! Er wordt NIET gevoetbald in het gebouw. De krachttrainingsruimte is alleen voor de oudere judoka’s en mag alleen gebruikt worden onder begeleiding (er zijn nieuwe bordjes gemaakt met nieuwe en strikte huisregels aangaande het gebruik van de krachttrainingsruimte) . Ook buiten de dojo wordt er van een ieder verwacht dat je slippers draagt.

We gaan een hele, mooie, professionele stap zetten met deze nieuwe dojo en hopen dat iedereen dit wil ondersteunen.

Op dinsdag 9 mei is om 18.30 uur de sponsorloop en we hopen dat alle judoka’s (en ouders) mee doen. Lever hiervoor jouw sponsorformulier a.s. maandag in. Bij de ingang staat een speciale doos klaar.

Met vriendelijke groeten,
Stichting Judo Shoganai Dronten