Judokamp 2017 – Reageer snel: aanmelden vóór 15 juni a.s.

  • 28 mei 2017

Beste judoka en ouders,

Ons jaarlijkse Judokamp zal dit jaar gehouden worden van zaterdag 15 juli (vanaf 7 uur) tot en met zondag 16 juli (circa 15 uur). Wederom is het Judokamp in Harderwijk op het Landstede VEVA opleidingscentrum aan de Mecklenburglaan 3.  Wij beschikken hier over een sporthal met judomat, sportveld, survivaltrack, kantine, bioscoop en kampeerterrein (alleen voor tenten).

Op zaterdag zal het programma bestaan uit tent opzetten, team bijeenkomst, voetbal en judowedstrijden en survival clinic. Om 18.00 uur de traditionele BBQ. In de avond houden we een gezellig feest. Op zondag slapen we uit waarna we gezamenlijk ontbijten. Daarna gaan we in twee groepen een boks clinic en een judoclinic (o.l.v. Marvin de la Croes) volgen met tussendoor een lunch. Wij sluiten het kamp af met een prijsuitreiking incl. Judoka van het Jaar.

Judoka’s die niet willen of kunnen kamperen kunnen het dagprogramma op zaterdag vanaf 8 uur volgen en ‘s avonds met hun begeleider naar huis gaan en zondag weer terugkomen.
Dit judokamp kost € 20,00 per begeleider en € 22,50 per judoka. Elke deelnemende judoka onder de 16 jaar moet begeleid worden door een volwassene. Alle volwassenen krijgen één of meerdere taken, zodat het judokamp wederom een succes wordt.

Om het judokamp voor iedereen gezellig te laten verlopen zijn er regels:
* Iedere minderjarige judoka wordt begeleid door een volwassene.
* Je kunt alleen kamperen met een tent. Caravans zijn niet toegestaan op het terrein. Wel bestaat de mogelijkheid om in de sporthal te slapen.
* Je neemt zelf geen eten of drinken mee. Je hoeft alleen een bord, beker en bestek (met je naam erop!) en een theedoek mee te nemen.
* Op het terrein wordt niet gerookt en geen alcohol genuttigd. Volwassenen hebben hierin een voorbeeldfunctie.
* De nachtrust gaat in om 23.00 uur.

Als je mee wilt doen, moet je het formulier  (heden per e-mail verzonden) invullen en vóór 15 juni a.s. inleveren bij Harry Martens.

De (deelnemende) ouders helpen uiteraard mee om de judoka’s te begeleiden en de genoemde activiteiten te organiseren. Als je ideeën hebt voor de bonte avond o.i.d. en/of voorkeur om een bepaalde activiteit te organiseren c.q. team te begeleiden, geef dat dan aan!

We hopen dat jij ook komt !

De Judokamp-commissie (E-mail: martenskroon@solcon.nl).