Gezamenlijke inzet/acties voor de nieuwe dojo

  • 1 maart 2017

Zoals eerder aangekondigd en gepresenteerd tijdens de feestavond op 4 februari jl. zal Shoganai Judo Dronten binnen een paar maanden vanaf nu gaan verhuizen. De huidige locatie zal worden gesloopt. Ons nieuwe onderkomen zal zijn aan de Jupiterweg 20 (schoolgebouw t.o.v. Ichthus College) te Dronten. Vóór die tijd zal het interieur opgeknapt worden. Diverse mensen hebben zich aangemeld voor de zgn. Klusclub en anderen ontplooien weer initiatieven om een steentje (centje) bij te dragen!

“Hey, sparen jullie mee??!! Wij verzamelen héééél veel statiegeldflessen voor het opknappen en aankleden van een nieuwe veilige Dojo!
Inleveren kan tot 15 april a.s.”

En…

“Voor uw/jullie agenda:
Zaterdag 15 april a.s. organiseert de Actiegroep Nieuwe Dojo een sponsorloop. Hoe we deze sponsorloop gaan inrichten en aankleden horen jullie zo snel mogelijk van ons.
De Dojo is voor en wordt gebruikt door alle judoka’s, we rekenen dan ook op de steun en medewerking van alle onze toppers, van junior tot senior, van recreant tot wedstrijdjudoka!
We hopen dat we met z’n allen er een succesvolle loop van kunnen maken zodat we van onze nieuwe Dojo een sportief en veilig onderkomen kunnen bouwen.
de Actiegroep Nieuwe Dojo.”