Donderdag 11 maart judolessen geannuleerd

  • 11 maart 2021

Zoals bij meerdere sportclubs heeft ook bij ons de storm helaas vat gekregen op onze tent achter de dojo en hebben wij deze moeten afbreken.
Vanwege het onstuimige weer zullen de lessen op donderdagmiddag van meester Julian/Arthur niet doorgaan.
Zijn er vragen neem desnoods contact op met de trainer via de groeps app.
De lessen voor vrijdag van meester Peter staan vooralsnog gepland, al zullen de trainingen dan weer op het parkeerterrein worden gehouden.
Stay safe!

Het kabinet heeft maandag 8 maart j.l. aangekondigd de huidige lockdown met twee weken te verlengen, tot en met 30 maart. Dit betekent dat we onze mooie disciplines voorlopig nog niet binnen kunnen beoefenen. Het is uiteraard erg jammer dat de huidige situatie het niet toe laat om binnensporten weer toe te staan. Zeker omdat het kabinet erkent dat sporten essentieel is voor de fysieke en mentale gezondheid van Nederland.

Wel liet premier Mark Rutte weten per 16 maart enkele aanpassingen door te voeren. Zo verruimt het kabinet de groepsgrootte voor buitensporters van 27 jaar en ouder. Zij mogen per dinsdag 16 maart buiten op sportaccommodaties met maximaal vier mensen sporten. Voorwaarde is wel dat zij 1,5 meter afstand houden. Tot en met 26 jaar was sporten bij sportaccommodaties al toegestaan, in teamverband, zonder 1,5 meter afstand te houden.