Einde seizoen feestje bij Survival Dronten

  • 18 juli 2022

Afgelopen zaterdag hebben we een mooi Judo seizoen afgesloten met onze wedstrijdjudoka’s en coaches. Dankzij Jolanda en Ronald Opstal waren we weer welkom op Survival Dronten en werden we getrakteerd op Klimlessen, Boogschieten en Kano Hockey. Na de sport hadden we een lekkere BBQ en konden we het feest afsluiten met de strijdlustigste judoka van het seizoen; Julian Kroes en de judoka van het jaar; Yaël Schipper! Ook namen we afscheid van Elvira die gaat verhuizen naar Nijverdal.

De strijdlustigste judoka Bokaal is een speciale prijs die wordt uitgereikt aan sporters die op allerlei manieren strijdlust laten zien. Dat kan natuurlijk in de wedstrijd en in de training maar ook in het dagelijks leven. We hebben al veel bijzondere judoka’s gehad die deze strijdlust toonde en dit seizoen liet Julian dit het meest zien. De strijdlustigste judoka van vorig seizoen werd nu judoka van het jaar door haar geweldige resultaten; bijna op elk toernooi een medaille en meestal kampioen, 2de op het NK -15 en -18 en 7de op de Europa Cup van Coimbra. Yaël Schipper is dit seizoen de best presterende judoka van Shoganai.


Voor 2 judoka’s begint het nieuwe seizoen al vroeg; Ruben & Thomas van Mourik gaan o.l.v. Vincent deze week naar Polen waar ze op 24, 25 & 26 juli een gooi doen naar het Europese Kampioenschap Studenten. Vincent zal ons op de hoogte houden.

Iedereen een Fijne zomervakantie!