Shoganai Sponsorloop – dinsdag 10 april 2018

  • 10 februari 2018

De eerste sponsorloop in 2017 was een succes, daarom willen wij op dinsdag 10 april a.s. de tweede versie organiseren rond onze dojo aan de Jupiterweg 20, Dronten.

De doelen voor deze sponsorloop zijn tweeledig; we zamelen geld in om materialen aan te kunnen schaffen voor de kracht- en judotraining en om Shoganai Judo teamwedstrijden mogelijk te maken. We verwachten een grote opkomst, in het bijzonder van onze wedstrijdjudoka’s!!!

Alle judoka’s lopen van 17.00 uur tot maximaal 19.00 uur.
We zien jullie opgave graag vóór 27 maart a.s. terug in de rode brievenbus in de hal van de Dojo.
Je hebt dus tijd genoeg om zoveel mogelijk sponsoring binnen te halen, maar begin er direct aan want het is leuk om geld voor deze doelen binnen te slepen.

Reglement sponsorloop:
Naar aanleiding van jouw ingeleverde formulier maken we een stempelkaart. Deze stempelkaart haal je op dinsdag 10 april om 16.45 uur op.
De start is voor onze Dojo en we lopen rondjes (één ronde is circa 400m) om de dojo. Na afloop lever je je stempelkaart in en vullen wij het aantal rondjes in dat je gelopen hebt. Vanaf dan kun je je sponsoren benaderen om het beloofde geld te betalen. Uiterlijk 30 april a.s. lever je het formulier met het sponsorgeld in bij je trainer in een gesloten envelop met je naam erop.

De organisatie zal zo spoedig mogelijk het totaal bedrag van deze actie bekend maken.
Succes allemaal!

Hartelijke groet,
Shoganai Sponsorloop commissie