De Clubprijs van Noord Oost toernooi, Slagharen gaat mee naar Dronten

  • 3 februari 2020

Na de fantastische judodag in Dronten (vorig weekend) hadden we gisteren een fantastische Judodag in Slagharen. Dankzij de inzet van 45 Shoganai wedstrijd judoka’s en alle coaches die we hebben werd de clubbeker gewonnen!!!

Kampioen werden: Ryu Kloosterman, Kaesey Milton, Ruben van Mourik, Thomas van Mourik, Noa Opstal, Virgil Pinas, Nick Tillema en Roos Tillema.
Zilver werd veroverd door:  Elvin van Aken, Sander Commandeur, Sherayno Gedi Willems, Naomi Hartemink, Yael Schippers, Nathalie Steijn, Max Tillema en Erik Veldman.
Brons was er voor: Akke Brandsma, Colin Dittmar, Phileine van Hal, Vivienne Huisman, Gertjan Kuindersma, Yanniek Leurs, Harry Martens, Julian Martens, Finn Raterink, Kian Poortvliet, Sepp de Regt, Fenne Schipper, Ralph Steijn, Yorben de Waal en Justin Wassenaar.

Eénendertig prijswinnaars, heel mooi judo gezien en ook weer veel geleerd voor de komende belangrijke wedstrijden. We hebben een topmaand (Trofee van de Donderslag, Dedemsvaart en de deelname aan het Espoir, het ABK toernooi in eigen dojo met de primeur voor het senioren team toernooi) achter de rug waarin ook nog eventjes examen werd gedaan door meer dan 100 judoka’s!