Kerst 2020 / bestuursfunctie

  • 23 december 2020

Geachte leden, ouders/verzorgers,

Het ‘rare’ jaar loopt bijna op zijn eind. In het begin van dit jaar stonden we er nog heel anders in en keken we uit naar de vele toernooien en andere terugkerende hoogtepunten zoals de Shoganai judo-dag, het Flevoland Open en voor een grote groep de toernooien in Frankfurt en Sindelfingen. Maar hoe anders liep het, half maart de eerste lockdown, gevolgd door een tweede eind van het jaar. Gelukkig heeft het, mede door de inzet van onze trainers, het grootste deel van onze vereniging door kunnen trainen. Alleen de +18 judoka’s schoten er (een beetje) bij in. Het eind lijkt nog niet helemaal in zicht of het vaccin moet ons heel erg de goede kant op helpen. Het is allemaal een beetje koffiedik kijken. Toch wil ik namens het bestuur iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021 toe wensen in de hoop dat wij onze geliefde sport snel weer kunnen beoefenen.

Daarnaast wil van de mogelijkheid gebruik maken om binnen de vereniging kenbaar te maken dat ik mijn bestuursfunctie beschikbaar stel. Gezien de drukte en de groei van mijn bedrijf voorzie ik steeds meer problemen om de functie goed uit te oefenen. Om te voorkomen dat zaken niet of niet goed worden opgevolgd kan ik naar mijn mening nu beter mijn beslissing nemen dan dat het in een later stadium ten koste gaat van de leden en/of vereniging.
Wij zijn dan ook op zoek naar bij voorkeur twee nieuwe leden voor ons bestuur. Mocht het iets voor u zijn om iets te betekenen voor onze mooie club of wil u meer informatie over wat er van u verwacht wordt dan kunt u dat aangeven via info@shoganai.nl

Nogmaals fijne dagen en een goed begin van 2021.

Uw (aftredende) voorzitter,

Gerben de Waal