Felicitaties voor de winnaars van dit weekend, 100pnt, Hoogeveen, Enschede.. en DAN examen

  • 16 december 2018

100 punten competitie:
Afgelopen vrijdag, 14 december, hebben wij met bijna 60 judoka’s, verdeeld over 3 tijdsblokken, onze 64ste editie van de 100 puntencompetitie gedraaid. Zoals altijd leuke scores en een gezellige avond voor “jong en oud”.
Voor de vele nieuwe deelnemers is het nog even doorsparen voor de puntenprijs, maar met het a.s. eigen ABK toernooi op zaterdag 26 januari (je kan nog inschrijven!), waarbij we deze punten wél meerekenen, kunnen we misschien in het nieuwe jaar trotse winnaars melden.
De 100 puntenprijs werd vrijdag uitgereikt aan Yanniek Leurs, Xavier Siderius en Ryu Kloosterman. De 400 puntenprijs was er voor Nathalie Steijn en Sanne Leurs.

Kersttoernooi Hoogeveeen:
Op het traditionele Kersttoernooi in Hoogeveen heeft Gert-Jan Vlijm de eerste plaats veroverd. Gert-Jan had een poule-tje van drie judoka’s, waardoor hij twee keer tegen dezelfde moest. Hij begon tegen Mitchel Schoonhoven en stond goed te judoën, maar kon geen worp maken. Mitchel raakte geblesseerd en moest opgeven, waardoor Gert-Jan als winnaar werd aangewezen. De tweede en derde partij ging tegen Nick Bosma en deze won hij allebei met wazari en houdgreep. Een mooie 1ste plaats als gevolg.

Wij feliciteren Daniël Wassenaar van harte met het behalen van zijn 2e DAN Diploma en Judoleraar A Diploma. Met dank aan uke Thomas van Mourik.

En de uitslagen van Open Twentse Kampioenschappen zullen later vandaag worden toegevoegd!