Blessure spreekuur voor Shoganai leden wordt uitgebreid

  • 26 augustus 2020

Al 3 jaar lang kunnen de leden van judovereniging Shoganai uit Dronten op de dinsdagavond langskomen op het inloopspreekuur van Topfit Fysiotherapie. Voor pijntjes aan de knie, schouder of rug is Lisa het vaste gezicht voor alle judoka’s

Vanaf maandag 15 juni gaat het spreekuur in een ruimere/andere vorm georganiseerd worden.
Lisa zal op de dinsdagavonden niet meer aanwezig zijn in de dojo aan de Jupiterweg 20 in Dronten, maar vanaf maandag kunnen alle leden elke dag, overdag en op dinsdagavond bij haar langskomen op de locaties van Topfit bij de Bever aan de Educalaan in Dronten of bij LeisureWorld bij de overdekte ijsbaan.

Elke dag spreekuur
Als je als lid van Shoganai blessures hebt waar je advies over wilt mag je Topfit Fysiotherapie bellen op 088-1719000. Dan wordt je op een moment dat het jou uitkomt ingepland voor een vrijblijvend advies. Indien nodig wordt er fysiotherapeutische behandeling opgestart

Doordat Lisa nu niet meer alleen op de dinsdagavond beschikbaar is, en de leden meer keuze hebben uit andere dagen in de week hopen we de leden nog beter bij te kunnen staan in hun prestaties op de mat.

Nog geregeld in de Dojo
Indien nodig zal Lisa meekijken in de Dojo om jou klacht in relatie tot de judotraining te beoordelen. Ook kan er overleg plaatsvinden met jouw judoleraar, zodat de blessure zo goed mogelijk kan herstellen.
Lisa zal daarnaast tijdens grotere toernooien zeker aanwezig zijn om daar iedereen die het nodig heeft te voorzien van blessure advies of tape. Het Flevoland Open International Judo Tournament van 2021 staat alweer in haar agenda!

Voor alle leden
Schroom niet om te bellen met Topfit Fysiotherapie via 088-1719000 of mail naar lisa@topfit-fysiotherapie.nl

Tot snel!