DEEN Jeugdsponsor Actie weer van start: Spaar mee!

  • 12 oktober 2016

Supermarkt DEEN Actie

Vanaf 18 september 2016 gaat de DEEN Jeugdsponsor Actie weer van start! Supermarkt DEEN organiseert deze actie reeds voor de 13e keer. Een actie waarbij veel geld te verdienen valt voor de (sport)verenigingen.

In Dronten zijn vier clubs geselecteerd, t.w.: Shoganai Judo Dronten, ASVD Korftbal, MHC Flevoland en Gyjatu.

Ook Deen Supermaarkt in Swifterbant doet mee en heeft vier club geselecteerd: Swift’64 voetbal, Swift’64 Handba,l Swift’64 Badminton en ATC.

Shoganai Judo Dronten is evenals vorig jaar in de gelegenheid gesteld om deel te nemen. Daar zijn wij héél blij mee, want het sponsorgeld komt ten goede aan al onze judoka’s (judo-activiteiten en/of een nieuwe dojo)

Het is daarom dat wij aan jullie allemaal wil vragen de komende weken uw boodschappen te doen bij Supermarkt Deen. Het is misschien even omschakelen van uw huidig inkooppatroon, maar hoe meer sponsormunten in de koker van Shoganai verzameld zijn hoe hoger het bedrag dat uiteindelijk wordt uitgekeerd!

De concurrentie is groot (de 3 andere sportclubs in Dronten hebben meer leden), maar met z’n allen (incl. familie en vrienden) kunnen wij de judoclub promoten en zorgen voor extra inkomsten!
Vorig jaar heeft deze actie ruim € 752,57 opgeleverd! Laten wij proberen dat bedrag dit jaar te overtreffen. Doe mee !!

Hoe werkt de actie?

Gedurende 6 weken ontvangt u bij iedere €15,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een actiekaart met een sponsormunt. Met de actiekaart ontvangt u hoge kortingen op A-merken. De sponsormunt is bestemd voor uw favoriete vereniging of het Jeugdsportfonds. Hoe meer munten de vereniging verzamelt, hoe hoger het sponsorbedrag dat zij ontvangen van DEEN. DEEN steunt met het Jeugdsportfonds kansarme kinderen die de middelen niet hebben om te kunnen sporten.

  • U krijgt bij iedere €15,- aan boodschappen én bij actieproducten een actiekaart voorzien van een sponsormunt. Aan de binnenzijde van de actiekaart staat welk voordeel u heeft gewonnen.
  • In elk filiaal staan kokers voor 4 lokale verenigingen en de laatste koker is gereserveerd voor het Jeugdsportfonds.
  • De munten worden door de klanten in de koker gestopt van de vereniging die zij willen steunen, of het Jeugdsportfonds.

 Op een nog nader te bepalen datum (zaterdag) zullen wij als judoclub van 10.30 uur tot ongeveer 12.00 uur zelfs aanwezig zijn bij DEEN met een aantal jeugdleden om de actie én onze club te promoten.

jsa-2016-728x90px