Rabobank Clubkas Campagne, uw stem is geld waard!

  • 11 oktober 2017

KOM IN ACTIE – RaboFlevoland Clubkas Campagne 2017

Beste ouders, judoka’s en vrienden,

Het seizoen 2017-2018 is van start gegaan!
Toch blikken wij nog even terug op het afgelopen jaar, waarin wij een succesvolle verhuizing achter de rug hebben. Uw deelname bij de acties die op touw zijn gezet; Supermarkt Deen muntensparen, RaboFlevoland Clubkas Campagne, Statiegeld flessen actie en Sponsorloop, heeft ons zeker financieel gesteund. Daarom zijn wij trots op onze leden!

Het bestuur van Shoganai werkt natuurlijk verder aan de toekomst en ziet mogelijkheden om de judosport te ontwikkelen o.a. uitbreiding van lesuren en het vervangen van materiaal. In de Flevopost van afgelopen week kondigden wij onze nieuwe cursus valbreken voor sporters aan. Teamwedstrijden willen wij nog steeds faciliteren voor onze judoka’s. En zo staan er meer activiteiten op het programma.

Om dit doel te bereiken is een ‘extra zakcentje’ ideaal. Gelukkig zijn er om te beginnen initiatieven waarvoor u niet direct zelf uw portemonnee hoeft te trekken, maar net als vorig jaar, wel in actie dient te komen.

De Rabobank wil door het verenigingsleven te ondersteunen een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving. De Rabobank Flevoland heeft dit jaar voor de Clubkas Campagne een totaal van € 50.000,00 beschikbaar gesteld. Shoganai heeft zich voor deze actie aangemeld en hoopt via uw inzet extra geld te genereren.

Het zijn de leden van de RabobankFlevoland die via stemmen bepalen welke vereniging vanuit de Clubkas Campagne worden ondersteund en voor welk bedrag.

Wie mogen er stemmen?
Als lid van Rabobank Flevoland kunt u uw stem uitbrengen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. De stemperiode vindt plaats van 3 oktober tot en met 17 oktober 2017. Als lid krijgt u van tevoren automatisch een stemkaart met code via de post toegestuurd. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde club mogen uitbrengen. Deze stemmen zijn dus geld waard!

U dient uiterlijk voor 1 september 2017 lid te zijn van Rabobank Flevoland om mee te kunnen stemmen met de Rabobank Clubkas Campagne.
Twijfelt u of u lid bent?
Klant zijn bij de Rabobank betekent niet automatisch dat u ook lid bent, alleen onze leden kunnen stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne. U kunt dit zelf nakijken in Rabobank Internetbankieren onder ‘Uw gegevens’ op de onderste regel.

Meer informatie: https://events.rabobank.com/flevoland/clubkascampagne/

Bent u bent zelf geen lid van RabobankFlevoland, maar uw partner, kinderen, familie, vrienden, collega’s wél dan is het belangrijk dat u hen aanspoort tot bovengenoemde handelingen. Hoe groter het netwerk, hoe meer resultaat. HELP MEE ONZE NIEUWE DOELEN TE BEREIKEN, KOM IN ACTIE!

Heeft u vragen, mail gerust info@shoganai.nl

Het Bestuur,
Shoganai Judo Dronten