Tweede editie Flevoland Open Internationaal toernooi, 22 juni 2019

  • 14 mei 2019

Het maximum aantal inschrijvingen voor het Flevoland Open Internationaal toernooi op 22 juni a.s. is bereikt! Ruim 700 judoka’s hebben zich aangemeld, hiermee is de mogelijkheid om in te schrijven voortijdig gesloten. Wij hopen degene die niet kunnen deelnemen, volgend jaar wel te kunnen verwelkomen!!

Aanmeldingen voor de Randori training op zondag 23 juni (10.00-12.00 uur) is wel nog mogelijk. Kosten € 5,00 p/p. Inschrijvingen via info@shoganai.nl en martenskroon@solcon.nl

Wij willen alvast een aantal sponsoren voor het Flevoland Open Internationaal toernooi bekend maken. Zonder hun bijdrage is de realisatie van zo’n groot judo toernooi niet mogelijk.
Wij danken in het bijzonder: Volker Wessels Telecom, camping en horecacentrum ’t Wisentbos, Lion Judopakken, VWA Internet- en Reclame Bureau, John Stienstra Adviseurs, Anno2000Tuinen, Topfit fysio en manuele therapie, Optisport.

Met de hulp van een heleboel vrijwilligers willen wij de tweede editie van ons Flevoland Open Internationaal judotoernooi weer tot een succes maken!
Neem contact op met Harry Martens ( martenskroon@solcon.nl ) als je van de partij wilt zijn – ondersteuning is nodig bij o.a. jurytafels, catering, weging e.d.