Flink veel prijzen na competitie – 12 maart j.l.

  • 13 maart 2022

We hebben op zaterdag 12 maart 2022 een prima randori competitie in onze dojo gedraaid met een leuke groep ouders die konden genieten van veel judo. Dankzij Noa, Linda, Lars, Kjeld en meester Peter van BRK konden we de judoka’s op vier matten veel partijen van 2 minuten laten draaien. Mooie punten gezien, veel strijd maar ook veel sfeer, gezelligheid en kameraadschap.

En natuurlijk zijn er aardig wat puntenprijzen gewonnen:
100 punten: Noah Bosch, Atifcan Coban, Mika Groenewold, Joey v/d Holst, Daniël de Jong, Vera Knol, Rainier Kramer, Thijs Lodders, Amar Moussaten, Ian Nijman, Mason Plomp en Troy Riezenbos.
200 punten: Kjeld van Asperen, Marly Baade, Savino Groenendijk, Sill Kramer en Noud Maurik.
300 punten: Fenne Schipper en Gossee Winnubst.
400 punten: Krijn Arkenbout, Levi Hofman en Djordy Schuurman.
500 punten: Jayden Duijzer.
600 punten: Max Tillema.

St Truiden, België
In St Truiden, België moest Ginato Florencia al vroeg aan de bak; hij won zijn eerste partij met een hele mooie overname en zijn 2
de partij met een spectaculaire offerworp. In zijn 3de partij ging het een stuk trager en kwam Ginato aan het eind in de problemen en in de houdgreep. Hierna kreeg hij geen herkansing.
Yaël Schipper had in de -52 kg een poule waardoor ze lekker 4 partijen kon draaien. Twee werden gewonnen; 1 met sankaku na heel mooi grondwerk en 1 met haar lieveling sumi gaeshi. Yaël verloor van een linkse Belgische met uchi mata en van een Nederlandse op wazari. Weer een mooie bronzen plak voor Yaël