100 puntenprijzen in eigen dojo en medailles in Venray

  • 13 juni 2023

Zaterdag 10 juni j.l. hebben we weer een hele goede 100 punten competitie gedraaid met bijna 100 deelnemers.
In vier blokken draaiden we 20 poules op twee matten en zagen we veel en mooi judo. We vermelden in volgorde van licht naar zwaar de poule winnaars: Boet van den Luijtgaarden, Jelte Schotanus, Aayden Hop, Luc de Ronde, Savino Groenedijk , Teun Tengnagel, Keano Kozijn, Matha Budding, Olivier Koning, Nathan Roza, Daniel de Jong, Majbritt Schikhof, Robin Feenstra, Joey van der Holst, Noud Maurik, Sill Kramer, Nilo Clement, Bryan Vlijmen Djordy Schuurman  en Reem Eljassem.

De Shoganai judoka’s konden hier ook weer punten halen en dat pakten voor een aantal heel goed uit, want die haalden hun volgende 100 punten prijs.
100 punten prijs werd veroverd door Syll Brink, Thomas Hendriks, Olivier Koning, Mick van den Ham, Teun Tengnagel, Bram Huijbregts, Jurre Eissen, Bram van der Veen, Troy Riezenbos en Keano Reemnet.
200 punten behaald door Thijs Lodders, Milo van den Berg, Joey van der Holst en Bryan Vlijmen
300 punten prijs voor Savino Groenendijk, Sill Kramer en Noud Maurik
400 punten prijs voor Meta van Ommen
500 punten prijs voor Levi Hofman en Djordy Schuurman
600 punten voor Jayden Duijzer

 International toernooi, Venray:
In Venray was Ruben van Mourik heer en meester in de -73 kg bij de senioren. Met twee overwinningen op twee verschillende Belgen stond hij in de finale en daar pakte hij goud. Niets ging gemakkelijk in dit toernooi, maar door geconcentreerd te blijven knokken bleef Ruben zijn kansen afwachten en scoorde mooie wazari’s en ippons.

Yaël Schipper werd vandaag 3de in de -57 kg bij de cadetten. Zij won haar eerste redelijk makkelijk met verwurging en verloor toen van een linkse judoka. In de verliezersronde pakte ze drie ippons op rij en daarmee het brons.