Judokamp 2018 ‘super’ zonnig en geslaagd!

  • 18 juli 2018

We hebben wederom een prima georganiseerd Judokamp (19e editie) achter de rug met een aaneenschakeling van sportieve uitdagingen.

Dag 1 van Judokamp 2018: Alle ingrediënten waren aanwezig: prachtige locatie, stralend weer, gezellige mensen, afwisselende activiteiten (judo, voetbal, boogschieten, hindernisbaan, vrij spel en vertier), goede organisatie (dank aan alle vrijwilliger), de Judoka v/h Jaar uitreiking – 1e prijs voor Pepijn Braam – en de inwendige mens werd ook voorzien (o.a. een bbq)..

Dag 2 van Judokamp 2018: Een leuke speurtocht voor de jongste deelnemers in de ochtend uren. De grotere judoka’s werkten per team in een rap tempo op het exercitieveld de diverse opdrachten af. Het ging om de samenwerking, voor sommige verliep het soepeltjes anderen hebben zichzelf overtroffen: touwtrekken, “voetje van de vloer”, een loden kistje meeslepen over hindernissen, judomatten sjouwen (c.q. opruimen), traktor band verplaatsen, een “ploeg” van minimaal 30 kg voort duwen en terugtrekken over het kurkdroge veld – en dat alles onder de strak blauwe hemel.
Om een indruk te krijgen zie onze Facebookpagina voor foto’s.

Het groene team HIGH5 bestaande uit Marlynn, Arthur, Justin, Pepijn, Yorben, Naomi, Roos, Tijn & Levi werd kampioen door onder andere het judo te winnen.