9 en 10 juli – Judokamp 2016, aanmelden kan nog!!

  • 5 juni 2016

Beste judoka en ouders,

Ons jaarlijkse Judokamp zal dit jaar gehouden worden van zaterdag 9 juli (vanaf 7 uur) tot en met zondag 10 juli (circa 15 uur). Dit keer is het Judokamp in Harderwijk op het Landstede VEVA opleidingscentrum aan de Mecklenburglaan 3.
Wij beschikken hier over een sporthal met judomat, sportveld, survivaltrack, kantine, bioscoop en kampeerterrein (alleen voor tenten). Het enige wat wij gaan missen is het kampvuur, want dit kan hier niet.

Op zaterdag zal het programma bestaan uit tent opzetten, team bijeenkomst, voetbal en judowedstrijden en survival clinic. Om 18.00 uur de traditionele BBQ. In de avond houden we een bonte avond, waar we alle ouders voor uit willen nodigen. Op zondag slapen we uit waarna we gezamenlijk ontbijten. Daarna gaan we in twee groepen een boksclinic en een judoclinic (o.l.v. een bekende judoka) volgen met tussendoor een lunch. We sluiten het kamp af met een prijsuitreiking, incl. de bekendmaking van “Judoka van het Jaar”.
Judoka’s die niet willen of kunnen kamperen kunnen het dagprogramma op zaterdag vanaf 8 uur volgen en ‘s avonds met hun begeleider naar huis gaan en zondag weer terugkomen.

Dit Judokamp kost € 20,00 per deelnemer. Elke deelnemende judoka onder de 16 jaar moet begeleid worden door een volwassene. Alle volwassenen krijgen één of meerdere taken, zodat het judokamp wederom een succes wordt.

Om het judokamp voor iedereen gezellig te laten verlopen zijn er regels:

  • Iedere minderjarige judoka wordt begeleid door een volwassene.
  • Je kunt alleen kamperen met een tent. Caravans zijn niet toegestaan op het terrein. Wel bestaat de mogelijkheid om in de sporthal te slapen.
  • Je neemt zelf geen eten of drinken mee. Je hoeft alleen een bord, beker en bestek (met je naam erop!) en een theedoek mee te nemen.
  • Op het terrein wordt niet gerookt en geen alcohol genuttigd. Volwassenen hebben hierin een voorbeeldfunctie.
  • De nachtrust gaat in om 23.00 uur.

Als je mee wilt doen, moet je het formulier invullen inleveren bij Harry Martens.

De (deelnemende) ouders helpen uiteraard mee om de judoka’s te begeleiden en de genoemde activiteiten te organiseren. Als je ideeën hebt voor de bonte avond o.i.d. en/of voorkeur om een bepaalde activiteit te organiseren c.q. team te begeleiden, geef dat dan aan!

We hopen dat jij ook komt !

De Judokamp-commissie (E-mail: martenskroon@solcon.nl).

download inschrijfformulier